Welcome Gerline Hornsveld

Gerline

Als jong meisje droomde ik er altijd al van om mensen te mogen aankleden. Jarenlang heb ik met veel plezier in een kledingwinkel gewerkt, maar toch wilde ik meer. En ja, dromen komen echt uit! Inmiddels ben ik werkzaam als freelance stylist. In deze droombaan komt mijn creativiteit en het bezig zijn met fashion en trends samen.

Momenteel werk ik voor een aantal bladen en personality’s, help ik bij het (her)vinden van stijl en het dragen van de juiste kleuren.

Ik besef me goed dat het een voorrecht is dat ik mag doen waar ik altijd al van droomde.

Natuurlijk hoop ik nog veel te mogen groeien in de wereld van fashion

Een begin is hiermee gemaakt door voor Fashion TV te gaan bloggen. Wie weet waar dit avontuur mij nog verder gaat brengen.

Keep u all posted and live your dreams…

Gerline Hornsveld

gerline.hornsveld@amsterdamfashiontv.com

More from Gerline Hornsveld

Filmfestival Cannes 2013

De rust is weer wedergekeerd en de befaamde rode loper weer opgerold....
Read More

Leave a Reply