CFDA Fashion Awards in New York

111

Proenza Schouler heeft de Womanswear Designer of the Year Award gewonnen. De designers van Proenza Jack McCollough (rechts)en Lazaro Hernandez (links) namen voor de derde keer de prijs de prijs in ontvangst.

De Menswear Designer of the Year award werd gewonnen door Thom Browne. Phillip Lim won de Accessory of the Year award. Vera Wang mocht de Lifetime Achievement Award van Ralph Lauren, haar eigen mentor, in ontvangst nemen. (hieronder)

2222

En natuurlijk was er weer de rode loper, mijn favorieten op een rij:

Sofia Vergara, Olivia Palermo, Olsen Twins, Miranda Kerr

More from Gerline Hornsveld

Marni’s Evening Collection, speciaal voor mij gemaakt….

Ik ben sowieso al een enorme fan van Marni, maar deze collectie...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.