Resort collecties 2014

Schermafbeelding 2013-06-18 om 19.39.42
foto’s van links naar rechts:
1,2: 3.1 Phillip Lim 3,4: J.W.Anderson 5,6: Matthew Williamson 7,8: Acne Studios

De Resort collecties van 2014 vliegen ons weer om de oren. De waat!?
Een aantal grote modehuizen hebben deze tussencollecties in het leven geroepen, omdat vroeger de rijke Amerikaanse vrouwen tijdens de wintermaanden naar het Zuiden vertrokken om de kou te overbruggen. De mode-industrie kon deze groep vrouwen niet voorzien van zomerkleding en bracht hier dan ook snel verandering in aan door met een tussencollectie te komen die we tegenwoordig Resort of Cruise collectie noemen. Het voordeel hiervan was, dat merken ook nog eens sneller op de trends konden inspelen die ze in hun hoofdcollecties hadden gemist. In deze tijd is dat natuurlijk helemaal een uitkomst, aangezien de zomer pas begint in augustus:/
Zelf ben ik helemaal fan van de resort collecties van 3.1 Phillip Lim, J.W. Anderson, Matthew Williamson en Acne Studios. I want it all! Dus als iemand nog een zak met geld overheeft, so welcome!!!!!

More from Gerline Hornsveld

Sale, Saldi, Rebajas, Reduziert, Soldes

Rode stickers, grote teksten en hele fijne prijsjes vliegen ons om de...
Read More

Leave a Reply