Modemuze Giovanna Battaglia:

Een van de meest interessante personen van dit moment is Giovanna Battaglia. Ze is  geboren en getogen in Italie en  bekend  geworden als model, Op dit moment is Giovanna fashion-editor voor L’uomo Vogue daarnaast is ze al een lange tijd de muze van Dolce & Gabbana, en draagt vaak  pieces van dit designers duo. Giovanna is een echte kameleon ze ziet er op elk feestje weer anders uit en natuurlijk Volgens de laatste trends. Hieronder kun je een aantal van haar stijlen bewonderen,ik ben benieuwd wat jullie van haar vinden.

More from Graziella Ferraro

Marianna Cimini , Feeling of Colours SS19 presented during Altaroma

Marianna Cimini Spring Summer 2019 collection draws inspiration from Holi, a Hindu...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.